Ofte stillede spørgsmål

Herunder finder du svar på nogle af de typiske spørgsmål, som vi bliver stillet. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål.

Har I en Plan B, hvad hvis det regner?

Takket være vores aktivitetsloft, behøver du ikke bekymre dig over vejrudsigten, og vi behøver ikke lave nødplaner i tilfælde af dårligt vejr. På aktivitetsloftet er vi nemlig indenfor i læ for regn og vind, og gennemfører events i al slags vejr året rundt. Vi kalder aktivitetsloftet for vores vejrgaranti.

Kan man deltage, hvis man har dårlig ryg, knæ eller lignende?

Ja, alle kan deltage uanset fysisk form og eventuelle skavanker. 

Er der meget ventetid undervejs?

Nej, vores program er designet, så alle er aktiveret hele tiden uden ventetid. I hold besøger du og dine holdkammerater forskellige aktiviteter på turnus, og i løbet af et event hos os når du at dyste mod alle dine kolleger.

Kan I skræddersy et arrangement efter vores ønsker?

Ja, størstedelen af vores events skræddersyes efter vores kunders ønsker og agenda.

Kan der arrangeres forplejning?

Ja, alt lige fra kaffe og kage eller sandwich til 3-retters i eget lokale her på Sonnerupgaard Gods.

Hvordan er toiletforholdene?

I skoven har vi en moderne toiletvogn med tre toiletter og brusebad. Og I har fri adgang til godsets toiletter.

Hvordan er aflysningspolitikken?

Se vores handelsbetingelser her.

Hvorfor skal jeg vælge TEAK Teambuilding?

Du skal vælge os, hvis det giver mening og værdi for dit team, at teambuilding ikke blot skal være sjovt, men også aktiv pause tilpasset til jeres formål og fokusområde med øvelser udviklet til at styrke kommunikation og samarbejde.

Hvad er udbyttet efter en session teambuilding?

Hos TEAK Teambuilding ser vi et team som én arbejdende enhed, og derfor kræver vores teambuildingøvelser altid, at hele holdet samarbejder. Dermed forbedrer evnen til at arbejde i nuværende og nye teams og evnen til at kommunikere de rette informationer. Men fordi at ingen af øvelserne er mere seriøse end at vi kan grine af dem, er der grin, smil og kammeratlig latter hele vejen igennem eventet, og I får knyttet jeres sociale relationer.

Hvad er forskellen på teambuilding og teamudvikling?

I teamudvikling går vi et spadestik dybere end teambuilding. Vi tager udgangspunkt i de samme øvelser, men lægger mere tid ind og faciliterer processen med spørgsmål og vejledning undervejs. Vi hjælper jer gerne med en konkret problemstilling i teamet, eller coacher efter behov.

Er TEAK Teambuilding to go besværligt for mig og min virksomhed?

Overhovedet ikke, vi gør det så nemt som muligt for jer. I skal udpege et område, vi må bruge – det er ofte en stor p-plads, en græsplæne eller nærliggende park – og herefter klarer  vores instruktører klarer al op- og nedpakning, og efterlader stedet som ved ankomst. Som bonus sparer I transporttid, og kan med nemhed samle hele teamet eller virksomheden.

Hvilken påklædning anbefaler I til eventet?

Laksko og skjorte går an, men da man kan få varmen under nogle af øvelserne, er noget sporty tøj man kan bevæge sig frit i og et par sneakers optimalt.Tøj efter sæsonen er at foretrække, og pak gerne en regnjakke, hvis vejrudsigten lover regn. Selvom vi altid trækker indenfor i tilfælde af køligt eller vådt vejr, er vi i ikke-opvarmede lader og på aktivitetsloftet, og går mellem laderne fra øvelse til øvelse.

Hvad er forskellen på den lille og store session i teamudvikling?

Den lille session giver jer grundlæggende viden om kommunikationsteknik og værktøjer hertil, mens I under den store session lærer hinanden endnu bedre at kende med udgangspunkt i en adfærdsanalyse af hvert enkelt medarbejder, som danner grobund for øget forståelse for sin egen og andres profil.