Teambuilding med formål

Loftet er kun få minutters gang fra jeres kursuslokale, og er spækket med udfordrende aktiviteter, der giver jer de sjoveste og lærerige timer – samt masser af stof til eftertanke. 

Vejrgaranti året rundt

Ingen grund til at lave en plan B, hvis vejret svigter. Det store aktivitetsloft giver jer vejrgaranti året rundt. Vi lover, at alle mand kommer tørskoet tilbage til mødelokalet eller hjem.

Plads til alle

Loftet er inddelt i flere rum og huser fire af vores teambuildingøvelser og et siddeområde. Her er plads til op til 64 deltagere, der alle er aktiveret samtidig – her er altså ingen ventetid. 

Nem planlægning

Vi arbejder tæt sammen med Sonnerupgaard Gods. TEAK Teambuildings indendørs teambuilding skaber de perfekte rammer for aktive møder og udvikling af teamrelationer hele året rundt.

Aktivitetsloftet

Velkommen til en af de opfindelser, vi er rigtig stolte af – nemlig vores aktivitetsloft! Det er også en af vores kunders store favoritter, og det er ikke uden grund. Loftet er inddelt i flere rum, hvor vi har samlet fire af vores populære teambuilding simulatorer. Det betyder at flere hold kan være i gang samtidig, alt imens I er i læ for eventuel vind og regn.

Fra stald til innovativ
teambuilding

Et gammel loft oven på en af Sonnerupgaard Gods’ stalde har fået nyt liv. Her boltrer vi os på loftets 350 kvm, som vi har transformeret til én stor legeplads for voksne med barnlige sjæle.

På aktivitetsloftet laver vi innovativ og aktiv teambuilding med vores teambuildingsimulatorer som virkemidler. Vi har genopfundet nogle af barndommens klassikere, og tilføjet spændingselementer og konkurrence.

Loftet er inddelt i flere små rum, og i hvert rum står 2 identiske teambuildingsimulatorer. Her konkurreres i fællesskab om at færdiggøre en udfordring inden modstanderholdet.

Vi garanterer smil, samarbejde og sved på panden!

Se eksempler på pakker, hvor aktivitetsloftet indgår her.

Aktiviteter

Europaspillet

Sæt dine kollegaers geografiske og historiske viden i spil i Europa-puslespillet, hvor I med teamwork og kommunikation som virkemidler udfordrer hinanden i at samle et dekonstrueret puslespil – og hvor dem med det bedste samarbejde, største logiske forståelse, og ikke mindst det hold, der kan klare presset, får samlet puslespillet først!

Tårnkonstruktion

Tårnkonstruktion kræver hele holdets fulde koncentration, da den afhænger af god koordinering og ikke mindst kommunikation. Opgaven er simpel – I skal bygge et tårn ved at stable så mange klodser som muligt. Men dette er lettere sagt end gjort, da I kun må flytte klodserne i samarbejde med de vedlagte reb som hjælpemidler.

Kuglegraven

Hvad sker der, når man fylder et lokale med 30.000 bolde? Tilsæt konkurrence, og man får, i vores optik, verdens sjoveste teambuildingøvelse.

Den rullende labyrint

Den rullende labyrint sætter deltagernes motorik og fælles koordination på prøve, og succes afhænger af holdet samarbejde. Øvelsen vækker barndomsminder, men spændingen opstår af kombinationen mellem tidspresset og risikoen for fiasko!

3 gode grunde til at vælge aktivitetsloftet

1. Barndommens minder bringer glæde hos alle

2. Pressede situationer viser deltagernes naturlige adfærd

3. Frisk luft – men i læ for blæst og regn

Ofte stillede spørgsmål

Kan man deltage, hvis man har dårlig ryg, knæ eller lignende?

Ja, alle kan deltage uanset fysisk form og eventuelle skavanker.

Har I en plan B, hvis det regner?

Takket være vores aktivitetsloft, behøver du ikke bekymre dig over vejrudsigten, og vi behøver ikke lave nødplaner i tilfælde af dårligt vejr. På aktivitetsloftet er vi nemlig indenfor i læ for regn og vind, og gennemfører events i al slags vejr året rundt. Vi kalder aktivitetsloftet for vores vejrgaranti.

Kan I skræddersy et arrangement efter vores ønsker, hvis vi ønsker at kombinere aktivitetsloftet og udendørs teambuilding?

Ja, størstedelen af vores events skræddersyes efter vores kunders ønsker. Vi byder ind med vores anbefalinger om hvad der giver bedst mening ift. jeres ønsker for udbyttet, og vi kombinerer gerne på kryds og tværs.

2 timer bestående af
Team Geo Challenge

350,-
ekskl. moms pr. person

2 timer bestående af
3 aktiviteter

550,-
ekskl. moms pr. person

3 timer bestående af
4-5 aktiviteter

675,-

ekskl. moms pr. person

4 timer bestående af
6 aktiviteter

725,-

ekskl. moms pr. person

Ovenstående priseksempler er pr. person ved 20 deltagere. 

Kontakt os allerede i dag

Du er velkommen til at kontakte os gennem nedenstående kontaktformular, vi bestræber os på at besvarer henvendelser inden for 24 timer på hverdage.

  • Tørvejsgaranti - sig farvel til Plan B og regntøj!
  • Innovative teambuildingøvelser
  • Teambuilding i hele Danmark og Skåne