Orienteringsløb møder walk and talk

Team Geo Challenge er vores take på en blanding mellem et moderne orienteringsløb og walk and talk formatet. Udstyret med en GPS skal I som team løse en række spændende opgaver.

En kort men effektiv aktivitet

Vores Team Geo Challenge er en favorit hos kunder, der ikke har meget tid i programmet til teambuilding, men stadig vægter højt, at deltagerne skal have noget frisk luft og fællesskab.

Fagligt relevant og personliggjort

Ved nogle af disse koordinater kan du som eventplanlægger tilføje dine egne spørgsmål. På den måde kan du gøre øvelsen fagligt relevant.

En aktiv pause i godsets parker

Hvis en aktivitet med faglig relevans udført udendørs i naturen med masser af frisk luft lyder som noget for jer, så er vores Team Geo Challenge løsningen. I kommer ud i den smukke omkringliggende natur på Sonnerupgaard Gods og får et afbræk. 

Team Geo Challenge

Hvis en aktivitet med faglig relevans udført udendørs i naturen med masser af frisk luft lyder som noget for jer, så er vores Team Geo Challenge løsningen. Team Geo Challenge er vores version af et orienteringsløb – tilsat masser af socialt samarbejde.

Frisk luft og fællesskab

Vores Team Geo Challenge er en favorit hos kunder, der ikke har meget tid i programmet til teambuilding, men stadig vægter højt, at deltagerne skal have noget frisk luft og fællesskab. Team Geo Challenge er vores take på en blanding mellem et moderne orienteringsløb og walk and talk formatet.

Smukke omgivelser på Sonnerupgaard Gods

I kommer først og fremmest ud i den smukke omkringliggende natur på Sonnerupgaard Gods og får et afbræk. Så bliver I inddelt i hold, og udstyres med en GPS platform.

Via GPS platformen skal I jagte en række geokoordinater og “hidden boxes” rundt omkring på godsets park og skov. Ved hvert koordinat er der en lille udfordrende teamopgave i forskellige sværhedsgrader gemt. Og her kommer det smarte: Ved nogle af disse koordinater kan du som eventplanlægger tilføje dine egne spørgsmål. 

 

På den måde kan du gøre øvelsen fagligt relevant – for eksempel med spørgsmål, der vedrører læring fra dagens mødeagenda eller spørgsmål, der genopfrisker deltagernes viden om virksomhedens kerneværdier.

Hver teamopgave tager mellem 30 sekunder og op til 8 minutter at gennemføre. Man vælger selv om man vil gennemføre, men jo flere man når og løser, jo flere point får holdet indsamlet. Opgaverne er randomiseret, så der kan være flere teams på samme punkt med forskellige opgaver. 

Der afsættes 90 minutter at gennemføre hele vores Challenge. Team Geo Challenge laves som enkeltstående event, og kombineres ikke som event med vores andre teambuildingøvelser.

Pris på Team Geo Challenge

2 timers event

350,-
ekskl. moms pr. person

Ovenstående priseksempler er pr. person ved 20 deltagere. Team Geo Challenge laves som enkeltstående event, og kombineres ikke som event med vores andre teambuildingøvelser.

Kontakt os allerede i dag

Du er velkommen til at kontakte os gennem nedenstående kontaktformular, vi bestræber os på at besvarer henvendelser inden for 24 timer på hverdage.

  • Tørvejsgaranti - sig farvel til Plan B og regntøj!
  • Innovative teambuildingøvelser
  • Teambuilding i hele Danmark og Skåne