Vores øvelsesdesign

Vores teambuildingøvelser er designet til, at hele holdet samarbejder, at alle på kryds og tværs kommunikerer, og dermed forbedrer evnen til at arbejde i nuværende og nye teams.

Samarbejde og kommunikation

Vejen til at opbygge et stærkt team går gennem knytning af relationer. Derfor er samarbejde og kommunikation omdrejningspunktet i vores øvelser.

Relationer der skaber tillid

Ved at alle deltager og har en delt oplevelse, styrkes relationerne. Og det er disse relationer, der i sidste ende øger tillid, booster problemløsning, og bekæmper tidens stigende silo opdeling.

Team-building bogstaveligt talt

I TEAK Teambuilding har vi taget ordene teambuilding og teamudvikling meget bogstaveligt, og vi har derfor gjort det til vores ypperste mission at hjælpe jer med at bygge og udvikle jeres team. 

Er I, i tvivl om hvilken type event I skal vælge?

Med udgangspunkt i de samme øvelser faciliterer vores instruktører jeres event på en måde, der
støtter op om netop jeres formål.Læs om de tre forskellige former for events, og find jeres match:

Teamdyst

Teamdyst har fokus på, at deltagerne skal have det sjovt og interagere med hinanden. Instruktørerne skruer op for
konkurrenceelementet, og fokuserer ikke på eventuelle
samarbejdsdynamikker. Eventet støtter op om fællesskab med en afslappet og festlig stemning. Teamdyst er ofte førstevalget i forbindelse med firmafesten.

Teambuilding

Teambuilding har stadig fokus på det sociale, og afholdes ligesom teamdyst også som en underholdende konkurrence.
Instruktøren giver i moderat grad feedback og refleksionsspørgsmål.
Som resultat lærer deltagerne mere om deres kollegaer og om det interne samarbejde i en uformel setting. Teambuilding forener
samarbejde og fælleskab.

Teamudvikling

Teamudvikling har fokus på læring og udvikling. Instruktøren skruer op for refleksionsspørgsmål og feedback. Der faciliteres ikke som konkurrence, og der køres to runder af hver øvelse for at inkorporere læring undervejs. Teamudvikling er det oplagte valg, hvis I er klar til at tage jeres kommunikation og samarbejde til næste niveau.

Teambuilding

Vores teambuilding er sjov, anderledes og lærerig. Vores aktiviteter er designet så de alle kræver samarbejde, kommunikation og en fælles indsats.

Teamudvikling

Med de samme sjove og udfordrende aktiviteter som omdrejningspunkt går vores DISC- og Insight-certifcerede instruktører et spadestik dybere og hjælper jer med at udvikle jeres teamkundskaber.

Lokationer

Vi tilbyder indendørs og udendørs teambuilding i hele landet.

Hos Sonnerupgaard Gods

Med base midt på Sjælland på Sonnerupgaard Gods tilbyder vi arrangementer med mulighed for at kombinere eventet med forplejning, konferencelokaler og overnatning for op til 154 personer. Alt sammen kun 45 min fra København, samt tæt på færge- og broforbindelse.

Hos vores samarbejdspartnere

I samarbejde med vores samarbejdspartnere fuldender vi jeres mødeophold med teambuilding. Vi samarbejder med kursus- og konferencesteder, der på samme måde som os vægter gode faciliteter og skræddersyede arrangementer med kundens formål i centrum.

Hos dig

Med base midt på Sjælland på Sonnerupgaard Gods tilbyder vi arrangementer med mulighed for at kombinere eventet med forplejning, konferencelokaler og overnatning for op til 154 personer. Alt sammen kun 45 min fra København, samt tæt på færge- og broforbindelse.

Det siger andre om vores oplevelser

Kombinér teambuilding med andre aktiviteter

Med et 360 graders syn på medarbejdersundhed har vi gjort det muligt for jer at få alt til den sociale og mentale trivsel på ét sted. Teambuilding er altid stedet at starte, når fokus er på at skabe eller udvikle teamkundskaber og fællesskab. Og hvis I kombinerer teambuilding med de rette add-ons, kan I på kort tid nå utrolig langt. I fællesskab finder vi den rette kombination til jer.

Outdoor Action

En fed måde at forankre samarbejds- og fællesskabsindsatserne fra teambuildingen, er at tilbringe tid sammen uden andet formål end at skabe fælles minder med ren forkælelse. Outdoor Actions actionspækkede aktiviteter giver jer en fed oplevelse ud over det sædvanlige og styrker relationerne yderligere.

Mindfulness

En stresset eller overstimuleret hjerne optager ikke læring særlig godt. Hvis I i virksomheden netop er kommet igennem en periode med deadlines og travlhed, bør I derfor overveje at starte jeres event med en mindfulness session. På den måde skabes der balance i nervesystemet, og der skabes ro og plads til at optage ny læring.

Team Geo Challenge

Team Geo Challenge er vores take på en blanding mellem et moderne orienteringsløb og walk and talk formatet. Her får man både frisk luft og fællesskab - og vi mener derfor, at Team Geo Challenge er den perfekte ledsager til et teambuildingevent. Læg aktiviteten ind inden teambuildingen for en god opvarmning - eller slut dagen af med Team Geo Challenge.

Kontakt os allerede i dag

Du er velkommen til at kontakte os gennem nedenstående kontaktformular, vi bestræber os på at besvarer henvendelser inden for 24 timer på hverdage.

  • Tørvejsgaranti - sig farvel til Plan B og regntøj!
  • Innovative teambuildingøvelser
  • Teambuilding i hele Danmark og Skåne

Alt på ét sted

TEAK Teambuilding holder til på Sonnerupgaard Gods, og her kan I finde alt, hvad I skal bruge til jeres næste firmaarrangement, medarbejderseminar, teamdag eller konference. Sammensæt en eller flere dage på tværs af nedenstående valgmuligheder.

Sonnerupgaard Gods
Smukke mødelokaler (20 - 400 personer)
Hjælp af uddannede mødeplanlæggere
Mulighed for overnatning
Lækker forplejning

Teambuilding
Møderelevant teambuilding
3-6 teambuilding øvelser
Styrket samarbejde og kommunikation
Skræddersyet af certificerede meetovators

Outdoor Action
ATV, øksekast, bueskydning
Udendørs samlingspunkt i skoven
Sjov på en faglig dag
Professionnelle instruktører

Få hele dit firmaevent arrangeret gennem os

Pluk, vælg og sammensæt dine ønsker for en god dag på og omkring Sonnerupgaard Gods på tværs af alle disse unikke muligheder. Du behøver blot at kontakte os, for at få et specialtilbud på et unikt arrangement, som er tilrettelagt præcis, som I ønsker det.

Teambuilding

Sådan forstår vi teambuilding

Hos TEAK Teambuilding ser vi et team som én arbejdende enhed, der altid kan finjusteres og forbedres. Derfor kræver vores teambuildingøvelser altid, at hele holdet samarbejder, at alle på kryds og tværs kommunikerer, og dermed forbedrer evnen til at arbejde i nuværende og nye teams.

Teambuilding i dag kan være mange ting. En hurtig Google-søgning viser, at alt lige fra restaurantbesøg til mini-golf kan kategoriseres som teambuilding. Vi har valgt en anden tilgang. I TEAK Teambuilding har vi taget ordene teambuilding og teamudvikling meget bogstaveligt, og vi har derfor gjort det til vores ypperste mission at hjælpe jer med at bygge og udvikle jeres team. Vi skelner mellem teambuilding og teamudvikling, da de opnås mest effektivt med forskellige tilgange.

Vejen til at opbygge et stærkt team går gennem knytning af relationer. Derfor er samarbejde og kommunikation omdrejningspunktet i vores øvelser. Alle på holdet er i spil, og ingen er overflødig. 

Ved at alle deltager og har en delt oplevelse, styrkes relationerne. Og det er disse relationer, der i sidste ende øger tillid, booster problemløsning, og bekæmper tidens stigende silo opdeling.

Udvikling af et team kræver en tand mere. Ikke af jer, men af os. Her skruer vi nemlig op for vores faglighed, og hjælper jer med at analysere dynamikken i teamet undervejs i øvelserne. Efter en session med teamudvikling går deltagerne hjem med et nyt perspektiv på sin egen rolle i teamet og ikke mindst sine kollegers bidrag til teamet. Dem der plejer at gemme sig lidt eller blive overhørt, får mulighed for at shine og komme med helt nye løsningsforslag. Og omvendt lærer de der i dagligdagen fylder mere i teamet, at det kan gavne fællesskabet at lade andre komme til. DISC er vores rettesnor, hvormed vi bruger persontypologien til at skabe forståelse for alle typer og samspillet herimellem. Med teamudvikling kan vi hjælpe jer med at fremhæve og belyse indsatsområder, som I i samarbejde med os eller på egen hånd derhjemme kan arbejde videre med.