Bekvemt for deltagerne

Vi tilbyder ikke kun teambuilding og teamudvikling i vores faste rammer i Hvalsø på Midtsjælland. Vores teambuilding to go gør det nemmere for jer, da I ikke skal tage tid ud af kalenderen til transport. 

Nem planlægning

Det eneste I skal gøre er at udpege den nærmeste græsplæne, parkeringsplads eller lignende, hvor vi må stille aktiviteterne frem. Vores instruktører klarer al op- og nedpakning, og efterlader stedet som ved ankomst.

Meningsfulde sociale arrangementer

Hvis I savner et mere meningsfyldt alternativ til fredagsbaren på kontoret, er teambuilding to go en oplagt måde at kombinere det sociale med aktiviteter, der booster relationerne på en sjov og uformel måde.

Optimer jeres kick-off og onboarding

Vi tager ofte ud til kunder, som booker os for at booste teamets samarbejde og dermed komme godt fra start med en ny salgssæson eller i forbindelse med en onboarding workshop.

Teambuilding to go

Vi tilbyder ikke kun teambuilding og teamudvikling i vores faste rammer i Hvalsø på Midtsjælland. Vi tager ofte ud til kunder, som typisk booker os for at booste teamets samarbejde og dermed komme godt fra start med en ny salgssæson eller i forbindelse med en onboarding workshop, eller fordi de savner et mere meningsfyldt alternativ til fredagsbaren på kontoret.

Teambuilding skal være nemt

Vores teambuilding to go gør det nemmere for jer, da I ikke skal tage tid ud af kalenderen til transport. Det eneste I skal gøre er at udpege den nærmeste græsplæne, parkeringsplads eller lignende, hvor vi må stille aktiviteterne frem. Vores instruktører klarer al op- og nedpakning, og efterlader stedet som ved ankomst.

Aktiviteter

Snoretegning

Hvor effektivt kan du kommunikere, hvad du ser? Denne øvelse afhænger af, at holdets skiftende kaptajn kan holde overblikket og give sit hold de rette informationer.

Desarmér bomberne

Stoler du blindt på dine kollegaer? Lad dig guide gennem banen med bind for øjnene, mens du i fællesskab med dit hold skal desarmere de faretruende bomber.

Plankebro

Jorden er giftig!

Byg en bevægelig gangbro af planker og klodser, flyt holdet via broen uden at berøre græsset. Hvem kommer først? Holdet med det bedste samarbejde!

Tårnkonstruktion

Tårnkonstruktion kræver hele holdets fulde koncentration, da den afhænger af god koordinering og ikke mindst kommunikation. Opgaven er simpel – I skal bygge et tårn ved at stable så mange klodser som muligt. Men dette er lettere sagt end gjort, da I kun må flytte klodserne i samarbejde med de vedlagte reb som hjælpemidler.

Knudepunktet

I Knudepunktet dyster I om at lave flest korrekte knuder på tid. I er spændt sammen og danner én lang enhed. Det gælder om at holde overblikket, koordinere indsatsen og kommunikere undervejs.

Knudepunktet kan også udføres indendørs.

Vendespillet

Vendespillet handler om overblik, overlevering og projektering. De to enheder skal matche vendespillets brikker, som er spredt i hver sin ende af banen. Den viser, hvordan de projektenheder, der samarbejder og deler de rette oplysninger, kommer i mål først.

Vendespillet kan også udføres indendørs.

Ø-spillet

Deltagerne skal i fællesskab løse en række opgaver, der både skal løses i hold i og fællesskab. Intet hold kender hele opgaven, men får uddelt delvise instruktioner. 

Knudepunktet kan også udføres indendørs.

Kontakt os for tilbud

Priser på teambuilding to go afhænger af antal deltagere, varighed og ikke mindst jeres lokation.