Om os

TEAK Gruppen ApS blev stiftet i 2018 med et brændende ønske om at levere teambuilding, der skaber en mærkbar forskel. Jeg brugte sammen med min chefinstruktør Eva et halvt år på at indsamle data, lave forsøg og undersøge effekterne af teambuilding gjort rigtigt. Det mundede ud i en masse læring og et stærkt fundament til at skabe det, vi i dag kalder TEAK Teambuilding.

Vores chefinstruktører er certificerede Meetovators og er uddannet i Extended DISC og Insights. For jer betyder det, at teambuildingen tilpasses til jeres formål og fokusområde. På den måde er teambuildingen ikke blot et afbræk, men en aktiv pause, der i sidste ende får jer hurtigere i mål – uanset hvad målet er. Vi deler ud af vores brede erfaring inden for DISC adfærdstyper, hvilket betyder at I går hjem med rygsækken fuld af viden og værktøjer til hvordan I kan fortsætte optimeringen af jeres team.

Vi glæder os til at vise jer vores teambuilding og teamudvikling med dokumenteret effekt. 

Taus Edwards
Ejer og stifter af TEAK Gruppen ApS

Kontakt os allerede i dag

Du er velkommen til at kontakte os gennem nedenstående kontaktformular, vi bestræber os på at besvarer henvendelser inden for 24 timer på hverdage.

  • Tørvejsgaranti - sig farvel til Plan B og regntøj!
  • Innovative teambuildingøvelser
  • Teambuilding i hele Danmark og Skåne