Vi afholder events i overalt i Danmark og Skåne

Det gør vi enten på hjemmebane på Sonnerupgaard Gods, hos vores andre samarbejdspartnere på Midtsjælland – eller på vores kunders foretrukne lokation. 

Lokationer

Herunder finder du en samlet oversigt over mulige lokationer.

Sonnerupgaard Gods

Sonnerupgaard Gods’ historie kan dateres helt tilbage til 1341. Selvom historien strækker langt tilbage, er hele godset blevet moderniseret. Her er landlig idyl, masser af plads, skøn natur og moderne faciliteter. Sonnerupgaard Gods er også TEAK Teambuildings hjem. Den daglige drift sker herfra, og en stor del af vores events finder sted her, da vores kendte Aktivitetsloft har til huse på Sonnerupgaard Gods.

Afstand fra København

45 min – 55 km

Mødefaciliteter

Ja, 6 kursuslokaler med plads til 400 personer

Antal personer

8-250 til teambuilding

Overnatning

Ja, op til 154

Forplejning

Ja

Aggersvold Gods

Aggersvold Gods kan føres helt tilbage til middelalderen, og den nuværende placering har godset haft siden 1630. Stedet har gennemgået en renovering med den kulturhistoriske arv og kvalitet i højsæde. Aggersvold Gods kan i dag bryste sig af moderne faciliteter, der kan tilpasses både små og store grupper samt selskaber – alt sammen omgivet af en vidunderlig natur.

Afstand fra København

65 min – 85 km

Mødefaciliteter

Ja, 8 kursuslokaler med plads til 350 personer

Antal personer

8-250 til teambuilding

Overnatning

Ja, op til 200

Forplejning

Ja

Skjoldenæsholm Slot

Beliggende i den smukkeste natur midt på Sjælland byder Skjoldenæsholm Slot på den perfekte kombination af klassisk herregårdsmiljø og moderne konferencelokaler. Skjoldenæsholms historie går næsten 400 år tilbage og ejes og drives i dag af 8. generation af familien Bruun de Neergaard. Slottet fremstår i dag som en velbevaret herregård, hvor svundne tiders stemning og nutidig komfort forenes i højeste kvalitet.

Afstand fra København

55 min – 60 km

Mødefaciliteter

Ja, 4 kursuslokaler med plads til 45 personer

Antal personer

8-250 til teambuilding

Overnatning

Ja, op til 70

Forplejning

Ja

Hos dig?

Har I allerede fundet et konferencested? Eller har I et mødelokale, en græsplæne, en parkeringsplads eller lignende til rådighed? Så kommer vi gerne til jer. Vi dækker hele Danmark og Skåne. Vores instruktører klarer al op- og nedpakning, og efterlader stedet som ved ankomst.

Kontakt os allerede i dag

Du er velkommen til at kontakte os gennem nedenstående kontaktformular, vi bestræber os på at besvarer henvendelser inden for 24 timer på hverdage.

  • Tørvejsgaranti - sig farvel til Plan B og regntøj!
  • Innovative teambuildingøvelser
  • Teambuilding i hele Danmark og Skåne