Samarbejde og kommunikation

Vejen til at opbygge et stærkt team går gennem knytning af relationer. Derfor er samarbejde og kommunikation omdrejningspunktet i vores øvelser.

Aktivitetsloftet

Aktivitetsloftet er vores svar på en legeplads for voksne. Med vores teambuildingsimulatorer laver vi innovativ teambuilding med udgangspunkt i barndommens klassikere.

Læring gjort sjovt

Læring gjort sjovt er læring gjort rigtigt. Ingen øvelser er mere seriøse end at vi kan grine af dem. Faktisk garanterer vi grin, smil og kammeratlig latter hele vejen igennem eventet.

Udendørs teambuilding

Vi råder over et areal, der svarer til 220 fodboldbaner med skov og parker. Så snart vejret er til det, trækker vi udenfor i skønne omgivelser. Alene det at komme ud i naturen er med til at nulstille og oplade hjernen.

Relationer der skaber tillid

Ved at alle deltager og har en delt oplevelse, styrkes relationerne. Og det er disse relationer, der i sidste ende øger tillid, booster problemløsning, og bekæmper tidens stigende silo opdeling.

Cases & inspiration

I vores udvalgte cases nedenfor kan du få et indblik i en håndfuld af de spændende teambuilding arrangementer, vi har haft igennem tiden. Når du vælger et event hos os, er det altid skræddersyet i samarbejde med dig og din virksomhed. Vi forventningsafstemmer og afdækker med dig hvad formålet med arrangementet er, og hvad det ønskede udbytte er. Med udgangspunkt i vores samtale vejleder vi i øvelsesvalg, og alle instruktørerne har øje for formålet under eventen.

Fors: Samarbejde på tværs af afdelinger – med et twist af jul

Den fik hele armen, da Fors skulle holde teambuilding for flere af virksomhedens afdelinger. Planlægning, samarbejde og kommunikation var i fokus. 

COWI: Opgradering af den årlige sommerfest

Til årets sommerfest ønskede COWI ikke “bare” endnu en fest, hvor deltagerne endte i snak med de sædvanlige kollegaer. 

Kameo: Strategi + julefrokost + teambuilding = højt udbytte!

I samarbejde med godset fik vi skruet et fedt arrangement sammen til de gode, energifyldte folk fra Kameo-afdelingerne i Danmark, Sverige og Norge.

DBI Group: Til kamp mod silodannelse

DBI var på besøg hos Sonnerupgaard Gods, og i samme forbindelse fik TEAK Teambuilding lov til at stå for samarbejdsøvelser.

Sales Support: Kærlig konkurrence og forkælelse

Efter et super godt kvartal mente lederne hos Sales Support, at det var tid til at kombinere salgstræning af nye produkter med lidt forkælelse.

Bygma Øst: Styrket samarbejde i ledelsen

I foråret 2022 havde vi besøg af Bygma Region Øst, som er en del af Bygma A/S. Bygma A/S er en stor dansk koncern indenfor trælast og byggematerialer.

 Tryg: Den fulde pakke med kombineret teambuilding og
action

Da et team fra Tryg besøgte os i sommeren 2022, gik de all in. Vi lagde ud med nogle timers teambuilding, som dannede grund for aha-oplevelser i teamets samarbejde.

Boston Consulting Group: Teambuilding to go som den perfekte afrunding på dagen

BCG boede i forbindelse med deres sommerfest på det idylliske Villa Strand i Hornbæk, og vi havde æren af at stå for underholdningen.

Folketingets sikkerhedsudvalg: Genfinde team-følelsen efter corona

Folketingets sikkerhedsudvalg stod med “post corona” udfordringen, at de havde været så længe væk fra hinanden, at de ikke kendte deres kollegaer så godt længere.

Ofte stillede spørgsmål

Har I en Plan B, hvad hvis det regner?

Takket være vores aktivitetsloft, behøver du ikke bekymre dig over vejrudsigten, og vi behøver ikke lave nødplaner i tilfælde af dårligt vejr. På aktivitetsloftet er vi nemlig indenfor i læ for regn og vind, og gennemfører events i al slags vejr året rundt. Vi kalder aktivitetsloftet for vores vejrgaranti.

Kan man deltage, hvis man har dårlig ryg, knæ eller lignende?

Ja, alle kan deltage uanset fysisk form og eventuelle skavanker.

Kan I skræddersy et arrangement efter vores ønsker?

Nej, vores program er designet, så alle er aktiveret hele tiden uden ventetid. I hold besøger du og dine holdkammerater forskellige aktiviteter på turnus, og i løbet af et event hos os når du at dyste mod alle dine kolleger.

2 timer bestående af
Team Geo Challenge

350,-
ekskl. moms pr. person

2 timer bestående af
3 aktiviteter

550,-
ekskl. moms pr. person

3 timer bestående af
4-5 aktiviteter

675,-

ekskl. moms pr. person

4 timer bestående af
6 aktiviteter

725,-

ekskl. moms pr. person

Ovenstående priseksempler er pr. person ved 20 deltagere. 

Kontakt os allerede i dag

Du er velkommen til at kontakte os gennem nedenstående kontaktformular, vi bestræber os på at besvarer henvendelser inden for 24 timer på hverdage.

  • Tørvejsgaranti - sig farvel til Plan B og regntøj!
  • Innovative teambuildingøvelser
  • Teambuilding i hele Danmark og Skåne

Alt på ét sted

TEAK Teambuilding holder til på Sonnerupgaard Gods, og her kan I finde alt, hvad I skal bruge til jeres næste firmaarrangement, medarbejderseminar, teamdag eller konference. Sammensæt en eller flere dage på tværs af nedenstående valgmuligheder.

Sonnerupgaard Gods
Smukke mødelokaler (20 - 400 personer)
Hjælp af uddannede mødeplanlæggere
Mulighed for overnatning
Lækker forplejning

Teambuilding
Møderelevant teambuilding
3-6 teambuilding øvelser
Styrket samarbejde og kommunikation
Skræddersyet af certificerede meetovators

Outdoor Action
ATV, øksekast, bueskydning
Udendørs samlingspunkt i skoven
Sjov på en faglig dag
Professionnelle instruktører

Få hele dit firmaevent arrangeret gennem os

Pluk, vælg og sammensæt dine ønsker for en god dag på og omkring Sonnerupgaard Gods på tværs af alle disse unikke muligheder. Du behøver blot at kontakte os, for at få et specialtilbud på et unikt arrangement, som er tilrettelagt præcis, som I ønsker det.