Samarbejdsevnerne sættes på prøve

Vores teamudvikling tager udgangspunkt i de samme øvelser som vores teambuilding. Men nu tager vores instruktører de analytiske briller på og observerer jeres samarbejde endnu skarpere. 

Udvikling gennem refleksioner

Vi faciliterer processen ved at sætte mere tid af under hver øvelse, og ved at invitere jer til at reflektere undervejs og ved stille de rigtige spørgsmål til jeres strategi og kommunikationsstil undervejs. 

Tid til fordybelse og udvikling

Vores teamudvikling tilbud er for jer, der ønsker et teambuildingevent med fokus på fordybelse og refleksion omkring teamets opgaveløsning og samarbejde. 

Opgaveløsning og teamdynamik i fokus

Vi ser på opgaveløsningen som en proces, og processen kan altid optimeres. Ved at fokusere på processen omkring opgaveløsningen frem for selve opgaven kan læringen overføres til jeres egen arbejdskontekst.

Teamudvikling

Vores teamudvikling tager udgangspunkt i de samme øvelser som vores teambuilding. Men nu tager vores instruktører de analytiske briller på og observerer jeres samarbejde endnu skarpere. Vi faciliterer processen ved at sætte mere tid af under hver øvelse, og ved at invitere jer til at reflektere undervejs og ved stille de rigtige spørgsmål til jeres strategi og kommunikationsstil undervejs. Ved en heldagsevent klæder vi jer desuden på ved at undervise i DISC. Dette giver jer et fælles sprog og en forståelse for andres reaktionsmønstre og kommunikationsstile. Hvis du er i tvivl om, hvilket event der er det rette for jer, kan du læse mere om vores eventtyper her.

Teamudvikling – Den dybdegående teambuilding

Vores teamudvikling tilbud er for jer, der ønsker et teambuildingevent med fokus på fordybelse og refleksion omkring teamets opgaveløsning og samarbejde. Vi ser på opgaveløsningen som en proces, og processen kan altid optimeres. Ved at fokusere på processen omkring opgaveløsningen frem for selve opgaven kan læringen overføres til jeres egen arbejdskontekst.

Vi tilbyder en lille og stor session på henholdsvis 3 og 8 timer. Alternativt kan der også udarbejdes et tilbud, så den store session deles op i 4 mindre bider, hvoraf halvdelen kan foregå på jeres egen matrikel.

Vores instruktører, der faciliterer “Den store session”, er både Insights certificerede og Extended DISC certificeret og vil gennemgå og undervise i de forskelle DISC adfærdstyper, samt belyse hvilken adfærd der henholdsvis bremser og optimerer teamet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er forskellen på teambuilding og teamudvikling?

I teamudvikling går vi et spadestik dybere end teambuilding. Vi tager udgangspunkt i de samme øvelser, men lægger mere tid ind og faciliterer processen med spørgsmål og vejledning undervejs. Vi hjælper jer gerne med en konkret problemstilling i teamet, eller coacher efter behov.

Hvad er udbyttet efter en session teamudvikling?

Uanset om I vælger den lille eller store pakke, går I herfra med ny viden om kommunikation, et bedre samarbejde og en række værktøjer til bedre opgaveløsning og feedback.

Hvad er forskellen på den lille og store session?

Den lille session giver jer grundlæggende viden om kommunikationsteknik og værktøjer hertil, mens I under den store session lærer hinanden endnu bedre at kende med udgangspunkt i en adfærdsanalyse af hvert enkelt medarbejder, som danner grobund for øget forståelse for sin egen og andres profil.

Programeksempler

Den lille session – Samarbejde og træning i konstruktiv feedback

Den lille session er til teamet, der gerne vil arbejde med deres kommunikation og samarbejde, men uden at dykke ned i den enkelte medarbejders karakter og egenskaber.

I vores lille teamudvikling er der fokus på samarbejde, kommunikation og feedback. Vi ser ethvert team, som en samling af individer, der tilsammen udgør et diverst team. Nøglen er at have øje for denne naturlige diversitet. Ved at træne teamet som en samlet enhed, lærer I at sætte hele teamets forskellige styrker i spil, så I på bedste måde komplementerer hinanden.

I TEAK Teambuilding tror vi på, at en vigtig forudsætning for, at vi kan gennemgå en udvikling mod at blive et stærkere team, er den konstruktive feedback kollegaer imellem. I vil derfor komme til at arbejde med kommunikation- og samarbejdsværktøjer i samspil med konkrete samarbejdsopgaver, hvorefter vores instruktører vil facilitere en feedback form, hvor deltagerne selv skal reflektere over processen og give intern feedback.

Vi viser vejen – I får selv lov til at gå den. I vil øve jer i at give og modtage den gode, konstruktive feedback så hver enkelt medarbejder bliver i stand til at bidrage til sine kollegaers udvikling.

Udbyttet af sessionen er et bedre samarbejde og en række værktøjer til bedre opgaveløsning og feedback.

Et typisk program for
den lille session

09:00
Introduktion
09:15
Første samarbejdsøvelse med løbende facilitering, fx snoretegning
10:15
Refleksioner og opsummering
10:30
Anden samarbejdsøvelse med løbende facilitering, fx tårnkonstruktion
11:30
Refleksioner og opsummering
11:45
Debriefing
12:00
Tak for i dag eller frokost og fortsæt dagen i et af godsets kursuslokaler

Et typisk program for
den lille session

09:00
Introduktion
09:15
Første samarbejdsøvelse med løbende facilitering, fx snoretegning
10:15
Refleksioner og opsummering
10:30
Anden samarbejdsøvelse med løbende facilitering, fx tårnkonstruktion
11:30
Refleksioner og opsummering
11:45
Debriefing
12:00
Tak for i dag eller frokost og fortsæt dagen i et af godsets kursuslokaler

Den lille session – Samarbejde og træning i konstruktiv feedback

Den lille session er til teamet, der gerne vil arbejde med deres kommunikation og samarbejde, men uden at dykke ned i den enkelte medarbejders karakter og egenskaber.

I vores lille proces-building er der fokus på samarbejde, kommunikation og feedback. Vi ser ethvert team, som en samling af individer, der tilsammen udgør et diverst team. Nøglen er at have øje for denne naturlige diversitet. Ved at træne teamet som en samlet enhed, lærer I at sætte hele teamets forskellige styrker i spil, så I på bedste måde komplementerer hinanden.

I teak gruppen tror vi på, at en vigtig forudsætning for, at vi kan gennemgå en udvikling mod at blive et stærkere team, er den konstruktive feedback kollegaer imellem. I vil derfor komme til at arbejde med kommunikation- og samarbejdsværktøjer i samspil med konkrete samarbejdsopgaver, hvorefter vores instruktører vil facilitere en feedback form, hvor deltagerne selv skal reflektere over processen og give intern feedback.

Vi viser vejen – I får selv lov til at gå den. I vil øve jer i at give og modtage den gode, konstruktive feedback så hver enkelt medarbejder bliver i stand til at bidrage til sine kollegaers udvikling.

Udbyttet af sessionen er et bedre samarbejde og en række værktøjer til bedre opgaveløsning og feedback.

Et typisk program for
den store session

09:00
Introduktion
09:30
Første samarbejdsøvelse
10:30
Undervisning i DISC
10:50
DISC-spil
12:30
Frokost
13:30
Anden og tredje samarbejdsøvelse
15:30
DISC-spil
16:30
Debriefing
17:00
Farvel

Den store session – Samarbejde og kommunikation på tværs af adfærdstyper

Den store session er et 8 timers samarbejdsseminar med undervisning i DISC adfærdsprofiler samt teamudvikling med fokus på samarbejde og kommunikation.
Det “lange” heldags event giver mulighed for at lave en adfærdsanalyse af hver enkelt medarbejder. Vi vil på forhånd sende jeres medarbejdere et link med et spørgeskema, for at få lavet en DISC-profil for dem hver især.

På kurset vil I få en gennemgang af adfærdsmodellen DISC og en grundig vejledning i, hvordan den viden, I tilegner jer hos os, bør anvendes i jeres firma/på jeres arbejdsplads. I vil komme til at arbejde med læringsmateriale, der giver medarbejderen en dybere forståelse af systemet, så de er klædt på i en sådan grad, at de kan begynde at relatere adfærdstyperne til dem selv og deres kollegers adfærd. Når medarbejderne er blevet fortrolige med DISC vil de blive taget gennem vores skræddersyede øvelser. Vi laver øvelser, der giver mulighed for at sætte fokus på de forskellige måder, medarbejderne bidrager til opgaveløsningen. Efter hver øvelse gives der feedback og trækkes forbindelse til DISC-typerne, og medarbejderne opnår derigennem en dybere forståelse af dem selv og deres kollegers arbejdsmæssige tendenser.

Hele processen giver værktøjer til at sammensætte de stærkeste og mest agile teams fremover, hvor man er opmærksom på sin egen profil og forstår andres bedre. Undervisningen er bygget op om lærerige, legende elementer med fokus på, at den læring I opnår skal kunne omsættes til arbejdslivet.

Kombinér teambuilding med andre aktiviteter

Med et 360 graders syn på medarbejdersundhed har vi gjort det muligt for jer at få alt til den sociale og mentale trivsel på ét sted. Teambuilding er altid stedet at starte, når fokus er på at skabe eller udvikle teamkundskaber og fællesskab. Og hvis I kombinerer teambuilding med de rette add-ons, kan I på kort tid nå utrolig langt. I fællesskab finder vi den rette kombination til jer.

Outdoor Action

En fed måde at forankre samarbejds- og fællesskabsindsatserne fra teambuildingen, er at tilbringe tid sammen uden andet formål end at skabe fælles minder med ren forkælelse. Outdoor Actions actionspækkede aktiviteter giver jer en fed oplevelse ud over det sædvanlige og styrker relationerne yderligere.

Mindfulness

En stresset eller overstimuleret hjerne optager ikke læring særlig godt. Hvis I i virksomheden netop er kommet igennem en periode med deadlines og travlhed, bør I derfor overveje at starte jeres event med en mindfulness session. På den måde skabes der balance i nervesystemet, og der skabes ro og plads til at optage ny læring.

Team Geo Challenge

Team Geo Challenge er vores take på en blanding mellem et moderne orienteringsløb og walk and talk formatet. Her får man både frisk luft og fællesskab - og vi mener derfor, at Team Geo Challenge er den perfekte ledsager til et teambuildingevent. Læg aktiviteten ind inden teambuildingen for en god opvarmning - eller slut dagen af med Team Geo Challenge.

Priser på teamudvikling


Den lille session
- 3 timer
3 samarbejdsøvelser.

845,-
ekskl. moms pr. person


Den store session
- 8 timer
3 samarbejdsøvelser samt DISC-spil.

2.400,-
ekskl. moms pr. person

Ovenstående priseksempler er pr. person ved 20 deltagere.

Kontakt os allerede i dag

Du er velkommen til at kontakte os gennem nedenstående kontaktformular, vi bestræber os på at besvarer henvendelser inden for 24 timer på hverdage.

  • Tørvejsgaranti - sig farvel til Plan B og regntøj!
  • Innovative teambuildingøvelser
  • Teambuilding i hele Danmark og Skåne