Folketingets sikkerhedsudvalg: Genfinde team-følelsen efter corona

En stor enhed af folketingets sikkerhedspersonale og ledelse stod med den efterhånden klassiske “post corona” udfordring – nemlig at de havde været så lang tid væk fra hinanden, at de ikke rigtig kendte deres kollegaer så godt længere. Det resulterede i tenderen til silo-opdeling, og for at finde hinanden igen, besøgte de TEAK Teambuilding.

Teambuilding eventen havde særligt fokus på værdien i at arbejde som en samlet enhed og at blive rystet sammen, og kollegerne tog herfra med fornyet fællesskabsfølelse.

“Det bedste ved vores teambuilding oplevelse var at alle kunne være med. Det var et godt mix af fysisk udfoldelse og mental træning og alle havde det virkelig sjovt. Vi havde et forløb over 2 gange og det eneste der kunne have været bedre, var vejret.
Instruktørerne var meget professionelle, engagerede og havde godt styr på alle mand. De var gode til at få alle med, var smilende og spredte godt humør. Vi har ikke fået en eneste dårlig tilbagemelding, tværtimod har flere medarbejdere udtrykt ønske om, at komme igen.

TEAK Teambuilding får de aller varmeste anbefalinger herfra.

Det er ikke sidste gang vi har været på besøg hos jer, så indtil vi ses igen, må du hilse alle i dit team og ha’ det skønt.”

Folketingets sikkerhedsudvalg