Alle kan lave mindfulness

Vi faciliterer mindfulness, så alle kan være med uanset om man er erfaren eller helt ny inden for mindfulness-verdenen.

Opnå store effekter på kort tid

Vi arbejder med øvelser målrettet nervesystemet og koncentrationen, så deltagerne opnår mærkbare effekter af mindfulness på kort tid.

Mindfulness til arbejdspladsen

Vores mindfulness øvelser er designet til at skabe faglig relevans, og I går herfra med en rygsæk fuld af værktøjer, som I kan arbejde videre med i dagligdagen.

Mindfulness tilpasset jer

Med vores store udvalg af mindfulness øvelser, udvælger vi netop de øvelser, der giver mening for jeres formål og tidspunktet af dagen.

Mindfulness

Hvis I er på udkig efter et kort indslag, der kan skabe mærkbare her-og-nu forandringer, så er TEAKs Mindfulness det rette valg. Ved hjælp af en række kortere øvelser arbejder vi med nervesystemet og skaber ro, balance og klarhed hos deltagerne. Resultater er kort fortalt møder med et større udbytte.

Ro og opladning

De positive effekter ved mindfulness er ikke til at tage fejl af. Under mindfulness slår kroppen over i det parasympatiske nervesystem. Det er herfra, vi tager de bedste beslutninger, tænker mest kreativt, er i balance og booster hukommelsen. Mindfulness skruer op for produktionen af lykkehormonerne dopamin og serotonin, og skruer ned for stresshormonet kortisol. Gjort i fællesskab skaber det tryghed, nærvær og udvikler relationer.

Mindfulness på kursusdagen

Mindfulness er ideelt at tilføje til agendaen på kursusdagen, da det understøtter deltagernes indlæringsevne, fokus og kreativitet – og dermed optimerer udbyttet af møderne.

Brug det som indledning til dagen, og kom godt fra start med ro og koncentration – eller indfør det halvvejs igennem dagen for at oplade mentalt og skabe koncentration. Brugt som runding efter en lang dag vil det hjælpe deltagerne med at afkoble og fordøje dagens indtryk.

 

Rent praktisk foregår Mindfulness i jeres konferencelokale på Sonnerupgaard Gods – eller lokalt hos jer i virksomheden i et udvalgt lokale. Vores Mindfulness instruktør stiller nemt og hurtigt op, og arrangementet foregår siddende på konferencelokalets stole. Deltagerne er også velkomne til at sidde på gulvet eller ligge på gulvet på en medbragt yogamåtte eller et tæppe.

Mindfulness tager typisk 60-120 minutter, men kan tilpasses efter jeres formål og ønske. Mindfulness laves som enkeltstående event, og kombineres ikke som event med vores teambuildingøvelser.

Priser på Mindfulness

60 minutters event

4.800,-
ekskl. moms

120 minutters event

7.600,-
ekskl. moms

Ovenstående priseksempler er for hele eventet uanset deltagerantal. Mindfulness laves som enkeltstående event, og kombineres ikke som event med vores teambuildingøvelser.

Kontakt os allerede i dag

Du er velkommen til at kontakte os gennem nedenstående kontaktformular, vi bestræber os på at besvarer henvendelser inden for 24 timer på hverdage.

  • Tørvejsgaranti - sig farvel til Plan B og regntøj!
  • Innovative teambuildingøvelser
  • Teambuilding i hele Danmark og Skåne