Skab et solidt fundament

Vi har sammensat et format særligt rettet mod succesfuld onboarding, for at sikre at I som virksomhed giver jeres trainees og elever et solidt socialt fundament og skærpede teamkundskaber.

Relationer og fælles forståelse

Vores onboarding events er arrangeret med henblik på at ryste det nye team sammen og skabe relationer på kryds og tværs, og give medarbejderne et fælles “sprog” og en fælles forståelse for samarbejde, kommunikation og teamwork. 

Kom godt fra start

Onboading med teambuilding reduceres opstartsfriktion og social usikkerhed, og I giver jeres nye medarbejdere psykologisk tryghed og et stærkt fundament. 

Onboarding forløb til trainees og elever

Det er altid i virksomhedens interesse, at nyansatte falder til, og at de social relationer etableres hurtigt. Det ses nemlig alt for ofte, at trainees og elever falder fra under et uddannelsesforløb – og det er et stort tab for virksomheden, som mister investeret tid og ressourcer, og som nu igen skal ud og rekruttere. Her kan teambuilding komme jer til undsætning og sørge for, at I kommer godt fra start som én samlet enhed.

Hvorfor teambuilding giver succesfuld onboarding

Vi har sammensat et format særligt rettet mod succesfuld onboarding, for at sikre at I som virksomhed giver jeres trainees og elever et solidt socialt fundament og skærpede teamkundskaber. Vores onboarding events er arrangeret med henblik på at ryste det nye team sammen og skabe relationer på kryds og tværs, og give medarbejderne et fælles “sprog” og en fælles forståelse for samarbejde, kommunikation og teamwork. På den måde reduceres opstartsfriktion og social usikkerhed, og I giver jeres nye medarbejdere psykologisk tryghed og et stærkt fundament. Vi har gode erfaringer med at hjælpe især speditiør- og shippingbranchen samt revisions- og IT-virksomheder godt i gang med deres onboarding-forløber.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal man investere i teambuilding ifm. onboarding?

22% af de nyansatte, der forlader deres job, gør det inden for de første 45 dage af ansættelsen, og næsten halvdelen af nye medarbejdere forstår ikke deres virksomheds mission og værdier efter 90 dage. Teambuilding i kombination med et veltilrettelagt onboarding-forløb kan bidrage til at bryde med de negative statistikker og booste medarbejderfastholdelse og -tilfredshed.

Kan man lave onboarding teambuilding uden at leje mødelokale?

Ja, vi skræddersyr gerne et event efter jeres ønsker og behov, så det giver bedst mening for jer.

Hvordan adskiller onboarding-teambuilding sig fra almindelig teambuilding?

I vores onboarding har vi endnu mere fokus på at kultivere en fællesskabsfølelse og lave øvelser, hvor man arbejder som en samlet team-enhed. 

Det har vi valgt at gøre, fordi studier og erfaring viser, at sammenhold er afgørende for, hvor lang en ansættelse bliver – og hvor stort eller småt et frafald der er af trainees. 

“ Graduates fra BEC Financial Technologies har I flere omgange været heldige at opleve eventyr og teambuilding med TEAK Teambuilding. De vidste ikke på forhånd hvad de skulle, men blev i løbet af dagen kastet ud i forskellige, tankevækkende, sjove eller adrenalinudløsende aktiviteter.
Det skabte super sjove, udfordrende fælles oplevelser, hvor graduates blev trygge ved at samarbejde på kryds og tværs. Vi vil klart anbefale både Outdoor Action og TEAK Teambuilding, når en gruppe medarbejdere skal rystes sammen, eller en veletableret gruppe skal have mulighed for at udfordre sig selv og hinanden på nye måder. “

Birgitte Kryger Rasmussen
Senior People Insights Partner, Talent & Workforce
BEC Financial Technologies

Programeksempler

Dagsprogram & halvandetdøgn

Om I vælger vores dagsprogram eller halvandetdøgn, kommer an på hvad I ønsker af udbytte, og hvordan I ellers støtter jeres onboarding-elever i dagligdagen på kontoret.
Dagsprogrammet giver god mening, hvis I forvejen har et grundigt onboarding-forløb med fokus på indlæring af kultur og en grundig gennemgang af målsætninger, rollefordeling og forventninger til arbejdsopgaver. Og hvis I ikke har mulighed for at tage flere dage ud af kalenderen, kan vi med dagsprogrammet hjælpe jer med at skabe meningsfulde forbindelser i teamet og skabe en fællesskabsfølelse.
Men når det så er sagt, så er vores erfaring, at langt de fleste har stor glæde af halvandet døgn. Langt over halvdelen af nyansatte mener nemlig, at de mangler klarhed omkring deres rolle, mens 40 % ikke føler, at de får de grundlæggende værktøjer for at lykkes. På halvandet døgn er der mere tid til fordybelse i det faglige program. Langt de fleste undersøgelser om onboarding viser, at onboarding forkorter indlæringskurven.
Og da I tilbringer mere tid sammen på halvandetdøgns-modellen, og især fordi I har mere luft i programmet til det uformelle, er der plads til at etablere dybere sociale forbindelser. Sjov og fest virker bare, og det er godt givet ud at skrue op for medarbejderforkælelsen.

 

Dagsprogram

09:00
Ankomst med formiddagskaffe, croissant og sunde snacks
09:30
Teambuilding med fokus på onboarding – 4-5 øvelser
12:30
Frokost
13:30
Jeres program i mødelokale
Fx introduktion til virksomhedens interne kultur og organisationsstruktur

16:00
Kaffe og kage
16:30
Jeres program i mødelokale
Fx undervisning i virksomhedens processer og arbejdsgange

17:30
Omklædning/drinks
18:30
Middag i eget lokale

Halvandet døgn

Dag 1

09:00
Ankomst med formiddagskaffe, croissant og sunde snacks
09:30
Jeres program i mødelokale
Fx introduktion til virksomhedens processer, arbejdsgange og organisationsstruktur
12:30
Frokost
13:30
Jeres program i mødelokale
Fx oplæg om virksomhedens målsætninger og delmål

14:30
Teambuilding med fokus på onboarding – 4-5 øvelser
Kaffe og kage undervejs

17:30
Omklædning/drinks
18:30
Middag i eget lokale

Dag 2

08:00
Morgenmad
09:00
Jeres program i mødelokale
Fx workshop om gårsdagens læringer om samarbejde og kommunikation

12:30
Frokost

13:00
Team Geo Challenge
Et orienteringsløb via geokoordinater på GPS platform
Jeres egne spørgsmål kan inkorporeres – fx faglig læring fra opholdet eller spørgsmål til virksomhedens vision
15:00
Tak for denne gang

 

Priser på onboarding

DagsprogramInkl. 4-5 samarbejdsøvelser, mødelokale og fuld forplejning

1.775,-
ekskl. moms pr. person

Halvandet døgnInkl. 4-5 samarbejdsøvelser, Team Geo Challenge, mødelokale, fuld forplejning og overnatning


2.950,-

ekskl. moms pr. person

Ovenstående priseksempler er pr. person ved 20 deltagere.

Kontakt os allerede i dag

Du er velkommen til at kontakte os gennem nedenstående kontaktformular, vi bestræber os på at besvarer henvendelser inden for 24 timer på hverdage.

  • Tørvejsgaranti - sig farvel til Plan B og regntøj!
  • Innovative teambuildingøvelser
  • Teambuilding i hele Danmark og Skåne