Minder for livet

I Outdoor Action-regi byder vi på masser af spændende og kreative aktiviteter i den smukkeste natur på Sjælland. det er vores mission, at I kommer hjem med rygsækken fuld af gode oplevelser.

Adrenalinspækkede aktiviteter

ATV-kørsel, compound bueskydning, PCP riffelskydning eller lerdueskydning? Det er blot nogle af Outdoor Actions mange aktiviteter. Du får masser af action, og du bestemmer selv tempoet – vi har udendørsaktiviteter for enhver smag!

Forkælelse og hygge i højsæde

De actionspækkede aktiviteter giver jer en fed oplevelse og styrker relationerne. Hvis det giver mening for jer at skrue op for forkælelsen med en sjov og actionspækket dag, så står vi klar til at indfri det mål.

Action i skoven

Outdoor Action har base dybt inde i skovene omkring Sonnerupgaard Gods. Her er landskabet kuperet, og de høje bøge og birketræer strækker sig op mod himlen, mens du blæser forbi på en ATV, segway eller sniger dig lydløst rundt på jagtstien med din compound-bue over skulderen. 

Oplevelser ud over det sædvanlige

Kick-off, firmaudflugt, julefrokost, sommerfest, forkælelse, eller bare en hyggelig dag med kollegerne. Outdoor Action er vores frække lillebror, som står for oplevelser ud over det sædvanlige. 

Få et indblik i Outdoor Actions aktiviteter

Kick-off, firmaudflugt, julefrokost, sommerfest, forkælelse, eller bare en hyggelig dag med kollegerne. Outdoor Action er vores frække lillebror, som står for oplevelser ud over det sædvanlige. Vi har valgt at lave en skarp opdeling mellem Outdoor Action og TEAK Teambuilding, da teambuilding i vores bog kræver samarbejde, kommunikation og en fælles indsats. Det får I ikke hos Outdoor Action – men til gengæld får I så meget andet. I Outdoor Action-regi byder vi på masser af spændende og kreative aktiviteter i den smukkeste natur på Sjælland. det er vores mission, at I kommer hjem med rygsækken fuld af gode oplevelser.

Outdoor Action

– Action i skoven

Outdoor Action har base dybt inde i skovene omkring Sonnerupgaard Gods. Her er landskabet kuperet, og de høje bøge og birketræer strækker sig op mod himlen, mens du blæser forbi på en ATV, segway eller sniger dig lydløst rundt på jagtstien med din compound-bue over skulderen. Du får masser af action, og du bestemmer selv tempoet – vi har udendørsaktiviteter for enhver smag!

Event typer

ATV-kørsel på Sjælland

Prøv ATV kørsel på Sjælland! Alt vejr er ATV-vejr – og uanset om du vælger at køre på en varm sommerdag eller gennem regn og mudder, garanterer vi, at det er en oplevelse for livet.

Bow Combat Sjælland

Prøv denne helt nye form for paintball uden det gør ondt og giver blå mærker eller skader naturen med maling og plastik! Vi udstyrer jer med bue, pile og masker – og herefter slipper vi jer fri til at dyste i to hold mod hinanden.

Compound bueskydning

Skal du være den næste Robin Hood ved jeres næste firma eller private arrangement?

Øksekast

Oplev suset af at ramme plet på træblokken med øksen som hjælpemiddel. Øksekast kræver koncentration, teknik og ikke mindst præcision.

Terrængående segway

Vores terrængående Segways giver dig mulighed for at udfordre balance, og du får med garanti et godt grin med på vejen. De er off-road venlige og klare sig rigtig godt i skovens ujævne terræn.

Alt på ét sted

TEAK Teambuilding holder til på Sonnerupgaard Gods, og her kan I finde alt, hvad I skal bruge til jeres næste firmaarrangement, medarbejderseminar, teamdag eller konference. Sammensæt en eller flere dage på tværs af nedenstående valgmuligheder.

Sonnerupgaard Gods
Smukke mødelokaler (20 - 400 personer)
Hjælp af uddannede mødeplanlæggere
Mulighed for overnatning
Lækker forplejning

Teambuilding
Møderelevant teambuilding
3-6 teambuilding øvelser
Styrket samarbejde og kommunikation
Skræddersyet af certificerede meetovators

Outdoor Action
ATV, øksekast, bueskydning
Udendørs samlingspunkt i skoven
Sjov på en faglig dag
Professionnelle instruktører

Få hele dit firmaevent arrangeret gennem os

Pluk, vælg og sammensæt dine ønsker for en god dag på og omkring Sonnerupgaard Gods på tværs af alle disse unikke muligheder. Du behøver blot at kontakte os, for at få et specialtilbud på et unikt arrangement, som er tilrettelagt præcis, som I ønsker det.

Er du nysgerrig på mere action?

Om I skal vælge Outdoor Action eller TEAK Teambuilding afhænger af jeres formål og ønsket udbytte. De actionspækkede aktiviteter giver jer en fed oplevelse og styrker relationerne – men kommer ikke til at flytte jer som team ift. samarbejde og kommunikation. Hvis det giver mening for jer at skrue op for forkælelsen med en sjov og actionspækket dag, så står vi klar til at indfri det mål.