Et aktivt afbræk

Vores udendørs teambuilding tjener som et tiltrængt afbræk under en lang dag med møder eller seminarer indendørs. Alene det at komme udenfor i naturen er med til at nulstille og oplade hjernen. 

Opladning af de mentale batterier

Frisk luft og sollys, selv på en grå dag, øger deltagernes læringsevne og øger seratonin – kroppens lykkehormon.  Kombineret med teambuilding øvelser får I et aktivt boost, der giver fornyet energi.

Plads går vi ikke ned på

I de idylliske omgivelser på Sonnerupgaard Gods er det oplagt at boltre sig med udvalgte aktiviteter på de mange udendørs arealer – vi råder faktisk over et areal der svarer til 220 fodboldbaner med skove og parker.

Altid vejrgaranti

Selvom vi foretrækker at være udendørs, kan vi altid trække indendørs, hvis det danske vejr svigter. På aktivitetsloftet er vi nemlig indenfor i læ for regn og vind, og gennemfører events i al slags vejr året rundt. 

Udendørs teambuilding

Vores udendørs teambuilding tjener som et tiltrængt afbræk under en lang dag med møder eller seminarer indendørs. Alene det at komme udenfor i naturen er med til at nulstille og oplade hjernen. Kombineret med teambuilding øvelser får I et aktivt boost, der giver fornyet energi.

Hvorfor er vi helst
udendørs?

Frisk luft og sollys gør unægteligt underværker for koncentration, humør og energi. Og i de idylliske omgivelser på Sonnerupgaard Gods er det oplagt at boltre sig med udvalgte aktiviteter på de mange udendørs arealer – vi råder faktisk over et areal der svarer til 220 fodboldbaner med skove og parker.

Se eksempler på pakker, hvor udendørs teambuilding indgår her.

Aktiviteter

Snoretegning

Hvor effektivt kan du kommunikere, hvad du ser? Denne øvelse afhænger af, at holdets skiftende kaptajn kan holde overblikket og give sit hold de rette informationer.

Desarmér bomberne

Stoler du blindt på dine kollegaer? Lad dig guide gennem banen med bind for øjnene, mens du i fællesskab med dit hold skal desarmere de faretruende bomber.

Plankebro

Jorden er giftig!

Byg en bevægelig gangbro af planker og klodser, flyt holdet via broen uden at berøre græsset. Hvem kommer først? Holdet med det bedste samarbejde!

Tårnkonstruktion

Tårnkonstruktion kræver hele holdets fulde koncentration, da den afhænger af god koordinering og ikke mindst kommunikation. Opgaven er simpel – I skal bygge et tårn ved at stable så mange klodser som muligt. Men dette er lettere sagt end gjort, da I kun må flytte klodserne i samarbejde med de vedlagte reb som hjælpemidler.

Tårnkonstruktion kan også udføres indendørs.

Team Geo Challenge

Udstyret med en GPS platform, sendes teamet afsted på et 90 min orienteringsløb på hele Sonnerupgaard Gods område, hvor der skal løses forskellige små udfordrende 30 sek. – 8 min. teamopgaver i 3 sværhedsgrader – herunder flere små teamøvelser samt opgaver gemt i godsets “hidden boxes”.

Det er muligt at tilføje sine egne spørgsmål i nogle af udfordringerne. På den måde kan du gøre øvelsen fagligt relevant – for eksempel med spørgsmål, der vedrører læring fra dagens mødeagenda eller spørgsmål, der genopfrisker deltagernes viden om virksomhedens kerneværdier. På den måde går faglighed og underholdning hånd i hånd!

Dette gøres som enkeltstående event og kombineres ikke med vores andre teambuildingøvelser.

Knudepunktet

I Knudepunktet dyster I om at lave flest korrekte knuder på tid. I er spændt sammen og danner én lang enhed. Det gælder om at holde overblikket, koordinere indsatsen og kommunikere undervejs.

Knudepunktet kan også udføres indendørs.

 

Vendespillet

Vendespillet handler om overblik, overlevering og projektering. De to enheder skal matche vendespillets brikker, som er spredt i hver sin ende af banen. Den viser, hvordan de projektenheder, der samarbejder og deler de rette oplysninger, kommer i mål først.

Vendespillet kan også udføres indendørs.

Ø-spillet

Deltagerne skal i fællesskab løse en række opgaver, der både skal løses i hold i og fællesskab. Intet hold kender hele opgaven, men får uddelt delvise instruktioner. 

Ø-spillet kan også udføres indendørs.

 

3 gode grunde til at vælge udendørs teambuilding

1. Frisk luft og sollys, selv på en grå dag, øger deltagernes læringsevne og øger seratonin – kroppens lykkehormon

2. Naturskønne omgivelser booster deltagernes kreativitet

3. Hvis I har den rette location, kommer vi gerne ud til jer

Ofte stillede spørgsmål

Har I en plan B, hvis det regner?

Takket være vores aktivitetsloft, behøver du ikke bekymre dig over vejrudsigten, og vi behøver ikke lave nødplaner i tilfælde af dårligt vejr. På aktivitetsloftet er vi nemlig indenfor i læ for regn og vind, og gennemfører events i al slags vejr året rundt. Vi kalder aktivitetsloftet for vores vejrgaranti.

Hvordan er toiletforholdene?

I skoven har vi en moderne toiletvogn med tre toiletter og brusebad. Og I har fri adgang til godsets toiletter.

Er der meget ventetid undervejs?

Nej, vores program er designet, så alle er aktiveret hele tiden uden ventetid. I hold besøger du og dine holdkammerater forskellige aktiviteter på turnus, og i løbet af et event hos os når du at dyste mod alle dine kolleger.

2 timer bestående af
Team Geo Challenge

350,-
ekskl. moms pr. person

2 timer bestående af
3 aktiviteter

550,-
ekskl. moms pr. person

3 timer bestående af
4-5 aktiviteter

675,-

ekskl. moms pr. person

4 timer bestående af
6 aktiviteter

725,-

ekskl. moms pr. person

Ovenstående priseksempler er pr. person ved 20 deltagere.