Kunne I tænke jer at slutte året af med at give jeres relationer et boost? Og ønsker I at styrke den interne kultur med en oplevelse, der ryster hele flokken endnu bedre sammen? Så er en julefrokost kombineret med Teamdyst hos TEAK Teambuilding det helt rigtige for jer!

Hos TEAK Teambuilding skaber vi teambuilding med fokus på samarbejde og kommunikation. I juletiden har vi gode erfaringer med at sætte det traditionelle julefrokostformat med god mad og fest sammen med teambuildingaktiviteter. 

En traditionel julefrokost bringer nemlig ikke nødvendigvis teamet tættere på hinanden som en fælles enhed. Her falder man typisk i snak med de sædvanlige kollegaer, og ser tilbage på festen og husker få sjove episoder, som hurtigt går i glemmebogen. 

En kombination af julefrokost og Teamdyst giver jer det bedste af begge verdener – nemlig både forkælelse uden for hverdagens faste rammer, og I får fornyet fællesskab med hjem i bagagen.

Alle TEAK Teambuilding øvelserne er bygget op om, at holdet arbejder sammen som én enhed, og at holdet overleverer information på en skarp og præcis måde. Øvelserne stiller ikke krav til medarbejderens fysiske formåen eller hurtighed. Når vi teamdyster er der lagt vægt på, at I har det sjovt sammen i fællesskab. Der skrues op for de underholdende elementer, og lidt ned for den faglige facilitering i forhold til vores klassiske teambuilding-events. 

Udover det vigtige aspekt at blive bedre til at samarbejde og kommunikere, så bliver relationerne til kollegaerne også styrket ved at I lærer hinanden bedre at kende i en sjov og uformel setting. Det giver grobund for en masse gode snakke tilbage på arbejdspladsen, og vores erfaring er, at vores kunder bliver bedre til at spørge om hjælp på kryds og tværs af teams, fordi de netop har styrket relationerne.

Et typisk juleevent hos os varer fra 4 timer og opefter, og skræddersyes efter jeres ønsker. Her er rig mulighed for at gå all in og kombine eventet med godsets mødefaciliteter, middag og overnatning på Sonnerupgaard Gods, og skabe en fuldendt julefrokost i landlige idylliske omgivelser.